Pages

Saturday, May 21, 2011

Budak-Budak Masa Kini

'Aikk?'

'Aikk apa?"

'Bukan dah ada ke tajuk ni?'

'Mana buat lagi la'

'Ada la,klik sini'

'Ish2,yang tu Realiti Zaman Sekarang,kali ni aku nak highlight budak2 zaman sekarang pulak'

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Well semalam aku lepak2 dengan tiga lagi member aku,Azim,Yazid dengan Adib kat Mesra Jaya,kedai makan kat tempat aku.Lepas minum2 aku plan nak turun uptown jap.Looking for kasut hitam.Al maklom la 23 ni dah mula belajar balik

http://www.smileycodes.info
30% ilmu SPM aku dah hilang


Sambil tunggu 4-5 orang lagi member,Yazid bukak cerita.Cerita pasal Si Eric@Akmal.As well dia on the way nak datang sini,so molek la kalau bukak cerita time dia x ada,haha.Benda ni memang berkaitan la dengan budak2.I mean the real budak2.Bukan budak2 remaja,tapi memang budak2 la.Pening?Okay abaikan.Berikut adalah contoh budak2...


kami semua budak lagi,hihihi

Eric before this pernah kerja sambilan kat kantin satu sekolah ni while tunggu tawaran masuk memana.Dan sekolah ni adalah sebuah sekolah rendah.Biasa la kan,budak2 sekolah rendah nampak macam x bahaya kan?kih kih kih.Menurut cerita Yazid,x sampai seminggu Eric dah berjaya 'tekel' ataupun mengorat sorang budak pompuan ni.Baru darjah 1.

http://www.smileycodes.info
biar betul

'Ish,hang ni betoi ka Yazid oi.x kan dia nak kat budak darjah 1 kot'

'Laa betoi la,buat pa aku nak tipu'


Biasa la kan,aku pun tau la.Eric tu bukan betul2 suka pun.Just kacau2 macam tu jer.Aku pernah jugak kerja kat kantin sekolah,tapi sekolah menengah la.Aku jaga kaunter pompuan.Segala jenis perangai aku jumpa.

'Abang,air satu'

'Abanggg..cepatt... laaa...'

'Abang...'(nada gedik syial)

http://www.smileycodes.info
nampak ni?

Sumpah geli aku.Mau makan penampar jugak pompuan jenis ni.Tapi ada jugak la yang bagus2,haha.Sekadar berkongsi pengalaman.Berbalik kepada cerita Eric tadi.Lama kelamaan Eric pun dapat la nombor telefon budak pompuan tu.Jangan main dengan budak2 zaman sekarang,darjah satu ada henpon sendiri adalah perkara biasa,haha.Tapi budak pompuan ni memang comel la (khabarnya).


http://www.smileycodes.info
wek wek wek


Namun perkara tu berjaya dihidu 'boipren' budak pompuan tu.Pun darjah satu jugak.Well kalau aku pun x expect la budak2 sekarang ni terlalu advance sampai darjah satu dah kapel.Mudefukaa.Yang kelakarnya la,one day Eric nak pergi tandas.Surely la sorang2.Tengah hari pulak tu.Nak takut apa.


ini adalah tandas

Tanpa diduga,boipren budak tu dah roger geng2 dia.Maka ramailah budak2 darjah satu yang comel dan kecik2 belaka mengepung tandas tersebut untuk membelasah Eric.Eric sorang,lawan samseng darjah satu.Rasa kesian pun ada.Nak dibelasah balik,mesti kena tindakan dengan PIBG.Ye la kan,belasah budak2 atas alasan berebut 'awek' memang x munasabah.Maka Eric pun lari la dari tempat kejadian.

http://www.smileycodes.info
dem punya budak2

So?Apa sebab benda macam ni berlaku?hahaha..think about it.Peace.

p\s:bersifat mengalah dengan orang yang lebih muda merupakan sifat mulia,haha

2 comments:

  1. weh dasyat giler dak2 skrg
    drjh satu ada pakwe
    fuhhh advance

    ReplyDelete