Pages

Thursday, May 19, 2011

Serupa Tapi Tak Sama

Dunia dah semakin kecik.Actually bukan semakin kecik la secara teorinya,tapi orang semakin gemuk ramai.Space semakin kurang.Bangunan pun semakin keatas.Dulu2 punya rumah semua setingkat dua,tapi now dah berpuluh-puluh tingkat.

http://www.smileycodes.info
just straight to the point la

Okay2,tanpa melengahkan masa,biarlah aku memulakan agenda.Actually aku ni x la aktif sangat Fesbuk@Muka Buku,hik hik hik.Memang aku online selalu,tapi just online la.x kacau pun.Aku lebih suka stalk profile orang,mencari wajah2 yang similar walaupun x la 100%,haha.Contohnya aku stalk group dalam Fesbuk,maka aku pun dapat la gambar yang dipos oleh admin RKC brader Aqil Arrazi

yang kanan Fendi Balas ML

Ada nampak persamaan x?Maybe la spek tu agak kontra kan.Tapi at least ada la jugak persamaan tu walaupun sikit,hik hik hik.Yang kiri tu Ayie,kawan sekolah lama.Memang aku target kawan2 sekolah aku jer.

http://www.smileycodes.info
tinggalkan yang ni,kita proceed to the next



Kenal x yang kiri tu?Melda Ahmad.haha.Ramai orang cakap yang gambar ni memang sebijik la.Even jantina x sama,tapi muka sama what.Member aku ni,Kimi berbesar hati dengan gambar ini,lalu aku telah mengedit gambar ini kepada.....

pewwit

Seterusnya.....Faizal.


x klear sangat la

Lagi....Syakir Hassan


klik untuk tumbesaran tulang temulang


Yang kiri adalah Aqil Arrazi,muahahaha...

aww,hohoho

Yang terakhir.....jeng jeng jeng.......Fitri



p\s:sekian

14 comments:

  1. hahahaha. babi nggoh, fitri sama gila, kembaq ka pa ?

    ReplyDelete
  2. setelah lama aku x menapak kat blog kau. finally! hahah aku menapak gak

    eeeerrr.. soalan yg kau tnya tu..
    gambar2 tu semua. tempatnya di Pullman, putrajaya. tau x?

    ReplyDelete
  3. kat putrajaya. depan picc. kau pernah pergi picc kat putrajaya tu x? kalau kau pernah pergi, kau pernh nmpk x bangunan mcm istana tu?

    ReplyDelete
  4. fitri sorg ja ngn bkan mnusia

    ReplyDelete
  5. HAHA,slamat aku xjmpk muka ayam sama ngn ang

    ReplyDelete
  6. HAHAHA , okay . so cool! best! best!

    ReplyDelete
  7. hahaah..xbleh blah tgk fitrii..

    ReplyDelete
  8. PICC tu ialah Putra Islamic Convention Centre alaa yg dok ats bukit bentuk cam topi graduan tu.

    ReplyDelete
  9. ofa:slamat xjmpak muka ang,haha

    zue:bak sini gambar nk tgok

    ReplyDelete
  10. HAHAHHAHAHAHAHAHA.
    gmbar aq xd ag. hahaha.

    gmbar firi too , mcm samalaa. hahaha

    -diela-

    ReplyDelete
  11. kau aku x jmpak stock lagi,haha...tggu la one day nnt

    ReplyDelete