Pages

Saturday, April 23, 2011

Tidur Dalam Kelas?

Topik yang menarik.Well entry dalam blog ni actually aku buat memang mostly berdasarkan diri aku jugak.Banyak benda kita boleh dapat dari pengalaman,kan kan kan?

http://www.smileycodes.info

buat ape la i nak tipu u all

Pernah tidur dalam kelas x?


pelajar2 berikut sedang tidur di dalam kelas


Nak dibandingkan budak sekolah biasa dengan budak sekolah asrama,budak asrama lagi berpotensi untuk tidur didalam kelas.Sebab masa sekolah rendah dulu aku x pernah kot tidur dalam kelas,haha


http://www.smileycodes.info

masa primary school i seorang yang cergas

Masuk jek sekolah menengah,cikgu sampai naik geram dengan aku,haha.Apa boleh buat cikgu,saya dah usaha.Bukan saja2 nak tidur.


http://www.smileycodes.info

10 minit pertama

http://www.smileycodes.info

minit ke 20

http://www.smileycodes.info

minit ke 30

SYAMIM !!!


http://www.smileycodes.info

ya cikgu!!

'Kamu ni bla bla bla tidur dalam kelas pot pet pot pet x dengar cikgu ajar bla bla bla'

'x sengaja cikgu'

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pulang ke asrama....

http://www.smileycodes.info

aku akan buktikan kat cikgu esok


Keesokan harinya....

http://www.smileycodes.info

warghhh!!

SYAMIM !!!



zzzzzzzzzzzzzz.......

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Okay sedikit sebanyak aku boleh kongsi dengan korang,hik hik hik.Sekolah aku memang kaler purple,jangan terkejut pulak walaupun warnanya simply weird for certain people la..


http://www.smileycodes.info

hah?purple?

Berbalik kepada isu tidur dalam kelas.Ingat aku x usaha ke nak celik time cikgu ajar?Banyak benda dah aku try.Contohnya....


http://www.smileycodes.info

Anda seorang yang sering mengantuk di dalam kelas?

http://www.smileycodes.info

me?err yes...

Sudah cuba pelbagai cara tetapi tetap tidak berjaya?

http://www.smileycodes.info

i rase yoga dapat membantu


Berasa diri anda tidak berguna dan putus harapan?

http://www.smileycodes.info

i nak bunuh diri


Gunalah sabun tahan mengantuk....jeng jeng jeng





Aku pun cuba la kan apabila tengok komen2 pengguna kat plastik bungkusan sabun tu.


'Sebelum ini,saya kerap kali terlena ketika membuat rondaan.Oleh sebab masalah saya ini,saya sering terjatuh longkang kerana terlelap semasa berjalan.Selepas saya menggunakan sabun ini,saya berasa sangat segar.Saya sudah tidak tidur selama 2 minggu,terima kasih sabun tahan mengantuk!!'

Ali-Pak Guard


'Sebelum ini,saya selalu mengantuk semasa pensyarah memberi penerangan di hadapan.Saya tahu wajahnya x kacak,tetapi itu bukan masalahnya kerana dalam kelas yang dikendalikan pensyarah yang kacak juga saya terlelap.Setelah mencuba sabun ini,saya berasa segar dan tidak tidur lagi selepas itu.Malah pensyarah saya yang x kacak itu juga mahu menjalinkan hubungan dengan saya.Terima kasih sabun!!

Liyana-Mahasiswi


Setelah aku cuba sabun ni.Selepas beberapa minit..

http://www.smileycodes.info

mesti i boleh tahan punya


Tak lama kemudian...

http://www.smileycodes.info

zzzzzzzzzzz

'SYAMIM!!'


p/s:aku x tau dah macam mana nak buat,any suggestions sebelum masuk u ni?hik hik hik

17 comments:

  1. tdoq smbil pgang kipas doremon..hahaa..

    ReplyDelete
  2. hahaha ha, care yg gune pensel 2B uh tw ? cikgu bio aq yg kate . hoho

    ReplyDelete
  3. hha. aku ingat g kipas doraemon tu!

    ReplyDelete
  4. haha..yuo,ni pdut..ak xbleh bla yg klas admath tuh..haha..ak time experiment kimiaponbleh tidoq..smbil brdiri..LOL..=)

    ReplyDelete
  5. ana:dah hilang la kipas tu,sdeyh wooo,haha

    ReplyDelete
  6. pidut:mmg pon,xleyh lupa cgu hasyyati tensyen aku aku

    ReplyDelete
  7. cara dia tdoq ja.. pas ckgu jerkah terkejut sat ilang ngntuk sat..haha

    ReplyDelete
  8. pergi toilet setiap kali ngantuk, haha

    ReplyDelete
  9. xder mknanya,bnyak kali sngt g toilet org mngata plak

    ReplyDelete
  10. hahaha lawak2!!!sapa xpenah tido xtawla~~

    ReplyDelete
  11. xpa mim.bkn salah hg. skolah hg warna purple muda a.k.a Lavender. haha.
    *tahukah anda melihat warna lavender memudahkan manusia tidur dgn nyenyak? so technically its not ur fault la if u fall asleep in class. haha

    ReplyDelete
  12. well,cgu x caya cakap2 aku,haha

    ReplyDelete