Pages

Wednesday, March 2, 2011

Lelaki VS Perempuan

Topik ni selalu kita bising2 kat Fesbuk la,Myspace la,Tagged la dan tidak dilupakan Friendster...




http://www.smileycodes.info

i comel,jgn la marah i abg Jonathan Abrams

Tapi selalunya Fesbuk la jadi tumpuan....

facebook tu i punya oke?klik sini

Aku memang suka tanya soal ni kat kawan2 aku,'syok x jadi pompuan?'...Wahh..memang syok,i ada sebab boleh tinggal puasa,i boleh shopping,boleh kebas duit laki orang,boleh takel Dato' miang pastu kebas duit dia,boleh jalan2 makan angin free..boleh berlagak dengan pompuan lain sebab i dah sebat laki dia,i memang suka!!i bla bla bla bla pot pet pot pet...

http://www.smileycodes.info
ARGHH!!!! SHADAP YOU!!!

Ni yang jenis pompuan pisau cukur =,=' .Membebel smpai aku x tahan nak dengar,okay,lain pulak kalau aku tanya kat pompuan jenis lain pulak..'Suka x jadi pompuan'?'Erm..Allah dah jadikan i pompuan,bersyukur jer la..kalau Allah jadikan i macam ni.....


hai hensem..we all suci lagi tau..


i boleh jaga suami,i suka budak2,i nak tumpukan sepenuh hati kat family bila dah kahwin nanti,i nak belajar masak,so boleh masak sedap2 kat family'...


http://www.smileycodes.info

wah macam ni la pompuan idaman aku,hoho

Berlainan jawapan aku dapat bila aku tanya pompuan lain pulak,'seronokkan anda menjadi pompuan?..then dia tanya aku balik..'syok x jadi laki?''Mesti la syok!!'..pastu aku list down kat dia...

1:x payah mengandung

2:x payah beranak

3:x payah mekap2

4:x payah beli baju banyak2

5:Boleh kawin 4

6:x payah bla bla bla dan banyak lagi

http://www.smileycodes.info

syoknya i jadi laki


Tapi kan,suatu hari aku tanya sorang kawan aku ni,si Aifa...


:Nak tanya sikit boleh?





:Ape?


:Syok x jadi pompuan?



:Entah la sebab i x pernah jadi laki




: ~~~~~~~



Lepas ayat tu,aku diam,aku pun x tahu kenapa.Ayat tu sangat 'bermakna',hahaha.Forget it.Apa yang penting,pompuan ada kelebihan sendir i,kreatif,sensetip bla bla bla.Laki pun sama la.So,x payah la nak jadi macam...


opocot sally..

ataupun nak jadi pengkid ke bagi yang pompuan tu.Jadilah diri anda masing2,cewah..haha

http://www.smileycodes.info

p\s:Aku pass test JPJ tadi,hoho(riak)

7 comments:

  1. HAHAHAHA. duaa2 ad klebihn . mc i , pompuan n u llaki.haha

    ReplyDelete
  2. amm..kalo aku..lelaki lagi best bab boleh khwin 4..hahaha...

    ReplyDelete
  3. bialaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa piza pizal

    ReplyDelete