Pages

Friday, March 4, 2011

Botox Oh Botox

Selak surat khabar,nampak iklan produk kecantikan,jalan2 kat supermarket... 'halo adik manis...mau try ini produk ka??Manyak bagus maaa'...' xpe la abang,saya kan dah manis,HAHAHAHA'..Ambik hang..

http://www.smileycodes.info

dun give up bro,cuba lagi tarik customer,hoho

Kadang2 bukak jer Fesbuk ke Yahoo ke,then ada la kat tepi2 tu iklan2 pasal kecantikan ni...

Anda adalah seorang manusia yang hodoh?

http://www.smileycodes.info

bila cinta ini..x lagi bermakna...yg ku rasa..ini..

Ingin mendapatkan cinta sejati walaupun diri anda hodoh?

http://www.smileycodes.info

mesti la i nak...

X mnyesal?

http://www.smileycodes.info

xkan menyesal,janji i cantik dan bergaya lagi menawan

Gunalah botox,gerenti muka anda menjadi cantik,tegang dan gebu serta menarik perhatian orang ramai...

Dan orang ramai,terutamanya pompuan la yang suka try benda2 macam ni.Botox ni benda yang entah aku pun x tahu nak cakap sebab aku x pernah ambik tahu,HAHAHA

http://www.smileycodes.info

i comel natural oke?hihi

Memang kesan jangka pendek benda ni agak menarik,tapi kesan jangka panjang memang teruk.Muka dah macam pisang aku tengok(lapaq pulak aku)



mari kita menari tarian pisang

Ni antara kesan2 yang jadi kat pengguna2 tegar botox...

hai..nak cium i x?hihi

i la bini Shrek

wey tolong sikit,aku setia tau..

apa wusya2?Lu nak mati?

before N after(sangat menakutkan aku)

Tapi tu la kan,manusia ni x pernah puas.Dah elok2 jadi orang,nak jadi binatang pulak...


i ni lelaki rimau..


http://www.smileycodes.info

i ni pun nak jadi manusia,u all nak tukar jadi binatang?how bangang are u all


p/s:syukur je la labu...

4 comments:

  1. klu ang tukaq jdi bntang laa kan... aku tau ang nk jdi apa~~ hahaha

    ReplyDelete
  2. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHHAHAHA.
    aq gelak guling2 niee, aq dgn mak aq, gelak2 da. haha

    ReplyDelete
  3. -,- mak kau layan blog aku gak?

    ReplyDelete