Pages

Wednesday, February 16, 2011

JPJ Test

Hahaha...akhirnnya tiba masanya aku menghabiskan lesen kereta yang banyak membuang masa aku..

http://www.smileycodes.info

Bangun pagi lepas solat subuh,diriku berasa pelik..mataku masih terbuka?Tiap2 hari lepas subuh secara otomatiknya mata aku shut down sendiri.Honestly aku dah lama x tengok sunrise,haha.Tapi kan,sunset pun aku dah seminggu kot x tengok.Maksud aku x merasai cuaca petang la,Kerja pukul 4,sampai pukul 12.Dalam bangunan plak..Sama saja cuaca dalam tu


http://www.smileycodes.info

u all tau x,i keje dalam ekon..dun be jeles oke?


Hari ni aku ada test JPJ..So aku semangat la sikit nak habiskan benda alah ni kan..Sampai saja kat sana,kena beratur la pulak..



Dah selesai bayar semua tu,register borang bla bla bla.....aku dapat jeng jeng jeng


Nombor 8.Orang Cina cakap nombor ni banyak ong maa...Aku x la shivering sangat..biasa2 saja(bukan over konfiden okay?)



http://www.smileycodes.info:Hoyeah uncle,im coming



Dah selesai bukit,parking dengan 3 penjuru,maka aku semakin confident,haha


http://www.smileycodes.info

i dah lepas bahagian 2,mari kita berjoget bersama-sama


Kira macam lega nak mati la sebab dah lepas bahagian 2,sebab bahagian 3@jalan raya x susah sangat la bagi aku kalau nak compare dengan bukit tu


http://www.smileycodes.info

yahoo!!

http://www.smileycodes.info:Nombor 8,anda diminta hadir ke kaunter untuk ujian jalan raya


http://www.smileycodes.info:I datang la ni


Lepas saja ujian tu,leganya terasa...


http://www.smileycodes.info

oh pakcik JPJ....terima kasih bagi lulus tau

http://www.smileycodes.info:Kamu gagal!

http://www.smileycodes.info

~~~~~

http://www.smileycodes.info:Er...cakap sekali lagi?

http://www.smileycodes.info:FAIL!!KANDAS!!GAGAL!! dan sewaktu dengannya!!

http://www.smileycodes.info

Kalau nak diikutkan hati,nak sangat aku http://www.smileycodes.info pak cik JPJ tu

,x pun aku http://www.smileycodes.infodia.Salah menukar gear aku rasa macam x berbaloi pulak nak keluarkan

lagi RM65 nak buat ulangan..Kalau aku langgar orang consider la nak buat ulangan tu..Sumpah tension gila kot...x nak nombor 8 lepas ni,hahaha

p/s:awek cun ramai,ok la kalau fail pun,hoyeah!!



7 comments:

  1. sengal lah .. tapi bleh cuci mata lagi haiyoo
    xde ong ma.. haiyaa..

    ReplyDelete
  2. itu saja mampu ku buat,sobs sobs sobs

    ReplyDelete
  3. ceh... pkcik tu mmg sgja nk mngaut keuntungan rsanya~~

    ReplyDelete
  4. pkcik ka pgawai jpj..???

    ReplyDelete