Pages

Saturday, September 17, 2011

Boring Punya Pasal

Well kehidupan ni kekadang memerlukan ketenangan.Disebalik kesibukan belajar kat kolej matrikulasi,kita perlulah bersifat kreatif bagi menghadapi keboringan di kuliah dikala otak penuh terlalu terisi.

http://www.smileycodes.info
i boring la

First sekali aku nak explain sikit pasal aturan kelas kat matrik nih.Bagi sesiapa yang x tau lagi kan..Okay kat sini,kumpulan kecil dipanggil tutorial.Macam kelas la senang cakap,dalam lingkungan 8-15 orang  lebih kurang.Pastu praktikum.Praktikum ni macam kumpulan amali yang terhasil daripada gabungan dua buah tutorial.(skema x ayat aku?haha).Pastu kuliah.Kuliah pulak gabungan daripada 5-8 praktikum.Maka dalam satu kuliah tu,ada dalam lingkungan 140-170 orang.

http://www.smileycodes.info
sekadar introduction,hik3

Selalunya dalam kuliah,kalau dah terlalu berat kepala otak tu kan,x boleh nak terima dah apa yang lecturer ajar kat depan tu.Plus mengantuk,bla bla bla,ekon xguna x berfungsi.Maka banyaklah idea2 datang untuk membuat sesuatu yang jarang dibuat orang.

Ni Fahmi,kawan praktikum aku...




Time kuliah selalunya dia akan berkarya....

Kuliah bio...

SpermMan -.-

Math...


pigMan

Fizik...

happy pigMan

Kemudian diedit sedikit menjadi....


Tadaa...

pigMan plus Ciken feet

p\s:demit -.-'



vandalisme la ni



half of the praktikum

No comments:

Post a Comment