Pages

Saturday, September 17, 2011

Boring Punya Pasal

Well kehidupan ni kekadang memerlukan ketenangan.Disebalik kesibukan belajar kat kolej matrikulasi,kita perlulah bersifat kreatif bagi menghadapi keboringan di kuliah dikala otak penuh terlalu terisi.

http://www.smileycodes.info
i boring la

First sekali aku nak explain sikit pasal aturan kelas kat matrik nih.Bagi sesiapa yang x tau lagi kan..Okay kat sini,kumpulan kecil dipanggil tutorial.Macam kelas la senang cakap,dalam lingkungan 8-15 orang  lebih kurang.Pastu praktikum.Praktikum ni macam kumpulan amali yang terhasil daripada gabungan dua buah tutorial.(skema x ayat aku?haha).Pastu kuliah.Kuliah pulak gabungan daripada 5-8 praktikum.Maka dalam satu kuliah tu,ada dalam lingkungan 140-170 orang.

http://www.smileycodes.info

Friday, September 16, 2011

Cerita Semut

Alkisah kan..nak dijadikan cerita kan..pada suatu ketika dikala lampu pendarfluor mejaku memancarkan cahaya kan..,dikala aku sedang terlentang di atas katil sambil mengusap perutku yang sedang mengandungkan makanan yang telah aku cekik di kafe sebentar tadi.Lalu terdengarlah aku sebuah pengumuman kan....



ini adalah sebatang lampu pendarfluor


'Perhatian kepada penghuni blok A2 kan..,tirai akan dikutip petang ni untuk dibasuh'

http://www.smileycodes.info
adew i kisah kew?

Dah kutip langsir dalam bilik aku tuh kan..,xpa la kan.Apa nak kisah.Malam tu kan,i nak bagitau u all kan...

Saturday, September 3, 2011

Rayalah Raya

Hua3,bertemu lagi kita dihari yang serba indah ini.Bersyukurlah kita masih hidop didunia ni.Kalau dah mampos meninggal,x boleh dah la nak raya.Bersyukur la jugak sebab kita x sakit.Kalau dah sakit tu,dah x der mood nak raya.Kan?Kan?Kan?


http://www.smileycodes.info
i suke raye tau

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Alkisah nak dijadikan cerita,Ramadhan pun tinggal brape hari lagi.Macam kebiasaan aku pergi tarawikh kat masjid.

http://www.smileycodes.info